Produkty pro ořechové máslo (2)

Miskos

Miskos

Založená pod názvem Miskos Helva v Istanbulu, Fatih, se Miskos neustále přizpůsobuje vyvíjejícím se tržním podmínkám a standardům mezinárodních organizací. Aby vyhověla rostoucím požadavkům zákazníků, nejprve se přestěhovala do své továrny v Istanbulu, Bahcelievler, a poté do výrobní plochy o rozloze 10 000 m2 v Kastamonu Organizované průmyslové zóně. Miskos se zavazuje k nejvyšším standardům kvality. Společnost věnuje pečlivou pozornost dodržování kvalitativních a hygienických podmínek během výroby a zohledňuje požadavky zákonů o pracovním zdraví a bezpečnosti a potravinách. Stále rostoucí ziskové ukazatele společnosti ukazují, že Miskos je na správné cestě s tímto zaměřením na kvalitu. Miskos je známý svými křupavými, sušenými ovocnými pastami, oplatkovou halvou, cekme halvou a tureckým pohádkovým hedvábím. Přirozený výrobní přístup vyzdvihuje tradiční tureckou chuť a také zajišťuje rostoucí popularitu produktů v zahraničí.
Tmavý Muscovado Cukr

Tmavý Muscovado Cukr

Muscovado Muscovado je třtinový cukr z ostrova Mauricius a je také známý jako barbadský cukr. Klima tohoto malého ostrova v Indickém oceánu je ideální pro pěstování cukrové třtiny. Na rozdíl od většiny hnědých cukrů, které se vyrábějí přidáním melasy k rafinovanému bílému cukru, přebírá cukr Muscovado chuť a barvu svého zdroje, cukrové šťávy. Díky tomu obsahuje Muscovado cukr stále přírodní minerály a vitamíny z cukrové třtiny. Má podíl melasy 10-15%, takže je ve své konzistenci velmi měkký, hrudkovitý a vlhký. Chuť a použití Chuť Muscovado cukru je jemná, s tóny toffees a sladu, což této cukrové variantě dává její jedinečný charakter. Muscovado cukr je odolnější vůči vysokým teplotám než jiné cukry, což znamená, že je ideální pro použití v teplých pokrmech nebo pečivu. Dodává jídlům a teplým nápojům zvláštní srdcovou sladkost a je ideální pro oslazení ...